#hjemmeferie – venner overalt

Vilde hadde Arwen på overnatting. Og nå har Arwen Vilde på overnatting. Hentes i morgen.

Ida møtte Frida og hun ble hentet lenge etter normal leggetid. Jeg har fått vafler til kvelds og ledd meg fillete av YouTube- videoer.

Sommerferie, altså. Herlig å få besøk på brunsvidd plen. Snakke om løst og fast. Få litt mer perspektiv. Andre tanker. Nye tanker! Isvann og kaffe. Godt menneske!

Jeg er nummer en samtidig som jeg ikke er det lenger. Jeg tilrettelegger. Jeg lager mat, henter og bringer. Vi koser oss sammen og ved siden av hverandre. Livet med store barn og deres venner (og foreldre). Jeg er heldig!!!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: #hjemmeferie – venner overalt -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.