Hjemmeferie dag# 9

Jeg har hørt det finnes foreldre der ute som taper slik at ungene skal føle at de er vinnere. At ungene skal få skinne og kjenne på gleden av å vinne. Det trenger ikke jeg gjøre. Det går helt av seg selv.

Jeg ble grusa i bowling. Neste gang kommer jeg til å få grinder på siden og en slik dinosaur som det er på bildet. Du vet, en som gjør at selv de minste barna kan være med……

Jeg har begynt på et nytt strikkeprosjekt. Men av en eller annen merkelig grunn fant jeg ikke hvor feilen startet.

Hadde jeg bare rekket opp alt med en gang hadde jeg spart mye tid. Men jeg endte opp med å rekke opp alt, og starte på nytt…… det må man gjøre innimellom på strikketøy har jeg skjønt, akkurat som med livet ellers altså!

En sånn dag, altså, men en bra dag allikevel. Bowling med mat, strikk og “The Office” fra HBO med Vilde. Ida fikk børstet katta (med en dings som er for å fordele sjampo i menneskehår mens jeg fikk tørke klær ute. Vi er en rar familie. Noen ganger må vi bare opplevesl

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.