Hjemmeferie dag 4 med armer og bein

Hjemmeferiens fjerde dag gikk litt i bilens tegn. Først skulle Vilde leveres, sammen med T. , til E. . Vilde skulle være med E. til tannlegen. That’s what friends are for! Planen var at de etterpå skulle til D. for å spille (og jeg skulle hente Vilde på kvelden). Oppdrag fullført.

Jeg skulle levere en nøkkel til et vennepar til Wenche som skulle hente noen møbler fra deres leilighet. De er fortsatt på ferie, men jeg har ekstra sett så jeg kunne bistå siden jeg var på de kanter. Oppdrag fullført.

Bilde tatt i oppgangen – her skal alle parkere på rad uansett alder!

Begge jentenene ønsker gjøre ting med håret denne sommeren. Første ledd var avfarging. Jeg stakk innom Stovner senter, et sted jeg ikke besøker så ofte, fikk handlet det jeg trengte og VIPPS skulle Vilde hentes. Kjekt at jeg enda ikke hadde kommet til Kosekroken.

Men en hadde blitt til tre? Så var plutselig Kosekroken fylt med lange armer og bein igjen. D. og T. ble med Vilde hjem og ble hentet rett før jeg la meg for kvelden. Jaja, man skal ikke sove bort “sumarnatta” og ferie med venninner er jo akkurat det de ville ha. Oppdrag definitivt fullført.

Fiks ferdig

Og sykkelen ble hentet! “Hvit Canondale” sa mannen. “Nei, det har vi aldri hatt her” sa han. “Ikke prøv deg” svarte jeg. “Det er nemlig den reneste sykkelen du har skrudd på i firmaets historie” svarte jeg og lo. “Åja, den ja” sa han mens ansiktet sprakk opp i et stort smil.

Jeg elsker folk med humor!!!! Og han hadde pjusket og fikset på “Tjukken” min. Nå med nytt kjede, kasse, bremseklosser foran (de bak må kanskje tas neste år) og generell ettersyn. En drøm å sykle på nå!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Hjemmeferie dag 4 med armer og bein -

  2. Der det rom, er det hjerterom!
    Og det stemmer definitivt hos Kosekroken ?

    Høres virkelig ut som dere koser dere! Hjemmeferie er deilig, spør du meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.