Hjemmeferie dag# 13

Endelig kom dagen med Casa Didriksen & Co! Det ble litt stress da undertegnede tenkte helt feil kvelden i forveien og ga familien en ekstra time på morgenen. Men jeg er jo like opptatt av at det skal være rom for at ting skjer, som at mor har notert feil tid, så vi rakk være i sentrum ved tigeren kvart over elleve. Flaks, sa Severin Suveren.

Den som kom lengst vekk i fra hovedstaden hadde ansvar for guiding. Det gikk riktig så flott. Vi fant både Akerselva, brukte “insulinsprøyter” (hvorpå doktorbarn kan forklare at de fleste egentlig bruker en penn), en del lekeplasser og ikke minst Mathallen som var første planlagte stopp. Her er det noe for alle smaksløker, både av søtt og salt, pluss en del herlige ingredienser. Selv fikk vi med oss Sushi seasoning.

Deretter måtte vi trasse oss igjennom enda flere lekeplasser før vi kom til en enda større en. Sofienbergparken med gressplen. volleyballspill (de låner ut ball gratis) og enda flere lekeapparat. Samt en selvvaskende do.

Etter mer enn litt om og men fikk også vi leid et par sparkesykler. Men man kan kun ha en per app, så det ble mildt sagt litt styr. Samt at kortet mitt ble sperret, hilsen Skandiabanken som passer på.

Etter å ha snirklet oss mellom mange som byttet “sukkertøy “på Grønland kom vi oss etter litt om og men frem til Pincho Nation. Det er mye som bygges for tiden, og det er lite sparkesykkelvennlig. men det gikk og stemningen var god.

Jeg har hatt “Spøkelsesvanding” på planen i fem år. I år kan jeg krysse den av. Guiden var hysterisk morsom, og kan blant annet forklare at man definitivt kan ta selvmord ved å hoppe fra en relativt lav høyde. Om du møter brosteinen med hodet først. Og ikke ante jeg at det skal være så mange spøkelser rundt jobben? Fordelen med å gå denne turen med en lege er at alle symptomer på spøkelser til forveksling kan ligne både hjerteinfarkt og mugg i kjeller.

En såkalt hysterisk bra dag, og til nå en av mine favorittdager denne ferien og alt hva jeg elsker med hjemmeferie. En dag ute, med venner og uten spikrede planer.

Ekstra pluss for meg at jeg fikk med meg begge jentene mine (og en venninne som ble med på Spøkelsesvandring). Det virkelig toppet det hele for min del. Synd Dis hadde en så forbasket dag med trasking…. det kommer garantert Laila til å skrive mer om.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. I dag er all trasking glemt og det eneste hun husker er lekeplass og muffins! (Ok, hun husker litt trasking, men mest muffins!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.