<

Hjemkomst, mat og gode lyder

Villiken kom hjem i går. Gjensynsgleden var stor!!! Det er fascinerende denne kontakten mellom jentene. Ida “kommanderte” søsteren til sengs…. for å spille. Villiken var helt med på notene. Etter et bad og hårvask vel og merke. Hun vet å kose seg hun også!

Jeg fungerer som snacks- leverandør og vaskedame. Men når alt de har lyst på er meloner og bær så skal man vel ikke klage? Og vaskemaskinen jobber jo av seg selv.

Middag…. fiskegrateng med fisk som hovedingrediens. Og mye grønnsaker både inni og ved siden av. Det ble tre rene tallerkner innen vi var ferdige. Og litt bedre plass i fryseren. Noen har plukket bær. Noen tror de har større fryser enn de faktisk har. Hei, mitt navn er noen…

Jeg har forsøkt levere Mister Grey på service en dag for tidlig. Jeg har for lengst gjort unna dagens plikter i leiligheten. Nå skal vi bare vente litt til før Ida skal kjøres for å møte venninne. Norwaycup på planen i dag for henne.

Da gjenstår bare spise de siste to (tørre) skivene (som fikk nytt liv i ovnen) og høre på den fineste lyden. To som flirer og ler på jenterommet. Iblandet litt banning og skyting. Søt prinsesse kan du være sjøl!

Kommenter med Facebook
Hverdagstrim er helt gratis
Høy livskvalitet til en lav kostnad!

7 thoughts on “Hjemkomst, mat og gode lyder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.