Hipp hurra for meg

På onsdag laget jeg kake. En liten langpanne som jeg tok med til jobben på bursdagen og en liten rundform som skulle være i Kosekroken tilfelle besøk. Eplekake med en liter vaniljesaus i røra, det kan jo ikke bli feil?

Gaven fra Vilde har stått i gangen i maaaaaaange dager. I hvert fall siden mandag. Og jeg har vært så spent!

Du kan si hva du vil, men jeg har jenter med humor! Og hva tror du skjulte seg bak? Selvfølgelig en tegning, hun har en herlig crazy strek, det er så mye som skjer i det bildet!

Gave fra Vilde

Min venninne Anke kom også innom med nydelige roser i vårlig farge. Bilde av de får komme senere, for det glemte jeg midt oppi alt! Men hun kom tidsnok til varm eplekake og vaniljeis. Ida kom også hakk i hæl og da ble det jo bursdagsselskap allikevel!

marvel, freia melkehjerter

Ida hadde vært på shopping i Oslo. Hun har fått seg en favorittbutikk og jeg fikk en Marvel- trøye og sjokoladehjerter. Hun kjenner mamma’n sin godt! I nattbordskuffen min er det ikke mye moro men mye godteri! Ungene sniker nok der til at de vet at det nå bare er mørk sjokolade igjen….. Hahahaha!

Anja Holt, 44 år
Jeg har bursdag!

Så var jeg plutselig 44 år. Snart halvveis til nitti. Det går helt fint. Jeg har mange mennesker i livet mitt som vil meg godt. Og kjennes det annerledes ut? Nei, det vil jeg ikke påstå. Det kommer ikke an på hvordan man har det, men hvordan man tar det.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Hipp hurra for meg -

  2. Hipp hurra her også ??

    Ser ut til at du fikk bra oppvartning igår – det fortjener du virkelig! Så kul gave fra kunsteren! Hun er flink altså!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.