Har du hørt om fråtsebolle?

At jeg er glad i å bake er ingen hemmelighet. Og at jeg liker å bake det folk liker er heller ingen nyhet. Sist jeg laget boller ville en ha bare rosiner, en ville kun ha vaniljekrem, begge ville teste med sjokolade og jeg gikk all in!

Og du kan tro vi koset oss med nystekte boller etterpå? Men best av alt var kommentaren til den yngste komikeren i huset da hun så hva min inneholdt (smør, sukker, kanel, rosin, sjokolade, vaniljekrem og perlesukker):

Er du gravid, eller?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Har du hørt om fråtsebolle? -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.