Fredag og ansvar

ᴛʜᴇʀᴇ ᴀʀᴇ ᴘᴀɢᴇs
ᴏғ ᴍʏ sᴏᴜʟ ᴛʜᴀᴛ
ᴀʀᴇ sᴛɪʟʟ ʜᴀʀᴅ ғᴏʀ
ᴍᴇ ᴛᴏ ʀᴇᴀᴅ. ᴀɴᴅ
ᴛʜᴀᴛ’s ᴏᴋᴀʏ. ɪ’ᴍ
ʜᴏɴᴏᴜʀɪɴɢ ᴍʏ sᴛᴏʀʏ
ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴀᴛ ᴀ ᴛɪᴍᴇ.
ᴀɴᴅ ᴀᴛ ᴛʜᴇ sᴀᴍᴇ
ᴛɪᴍᴇ ɪ’ᴍ ᴡʀɪᴛɪɴɢ
ᴍʏsᴇʟғ ᴀ ɴᴇᴡ ᴏɴᴇ.

  • s.ᴄ ʟᴏᴜʀɪᴇ –

Nysminket før en photoshoot. Masken er på. Tomt blikk. Slik går mange av oss, også jeg, rundt i verden. Spiller et lite skuespill både ovenfor oss selv og andre. Noen hele tiden og andre innimellom.

Jeg har alltid hatt som mål å være ærlig. Nå har jeg det skikkelig dritt enkelte dager. Det forsøker jeg gi minst mulig plass. Jeg vet hvorfor det er rævva og jeg gjør noe med det.

Betyr dette at jeg juger når jeg sier at kaffen er magisk, filmen er kanon, dusjen er nydelig eller at solnedgangen får tærne til å krølle seg?

Nei.

Jeg velger bevisst å gi de gode tingene plass. Jeg velger å fokusere på det som er bra, akkurat der og da. Som i dag på story da jeg tente et duftlys og laget meg en kakao med krem….. resten kommer ut til den jeg er trygg på som tåler alt og lar det bli der mellom oss.

Uansett hva jeg velger har jeg ikke lov til å få andre til å føle seg dritt fordi jeg har det dritt. Om jeg har det vondt er det mitt ansvar å håndtere dette. Om jeg velger å løpe, spise, grine, sove, hyle eller finne en som klemmer meg er bare mitt ansvar og mitt valg.

“With great power comes great responsibility” – Det kan være hardt å kjenne på og ha med seg i sekken. Men det er også livskraft, vilje og frihet.

Jeg håper du gjør det beste ut av din fredag.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.