Første tur i shorts, hagemøbler og sol!

Solen hadde stått opp med rett fot i dag. Viste seg virkelig fra sin beste side. Det ble faktisk en skogstur før frokost i dag. Den første i år iført shorts! Det var ikke engang litt kaldt! En av dagens hyggeligste overraskelser.

Jeg har arvet noen møbler fra jobben. Jeg fikk de hjem i går. Må nok gjøre ett eller annet med ryggdelen av puta. Jeg blir jo gal av sånt. Aner en jobb for symaskinen min! Nå er de festet med klyper. Ikke bra nok.

Etter turen spiste jeg første måltid i sola. To stekte egg på en hjemmelaga skive. Alt annet enn feil! “Har du egg, har du mat” og det er jaggu sant. Noe jeg aldri blir lei og noe som alltid smaker!

Å legge seg i solsenga etter maten med en kopp kaffe. Lydbok på øret. Fuglene kvitrer og ikke en nabo som klipper gresset. Det er ganske greit igrunn. Men jeg er jo litt rastløs. I morgen skal dere få se hva jeg fant på når jeg ikke orket ligge stille lenger!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Ah, høres fantastisk ut =)

  2. Fin dag her og. «Hvor mye penger er en times hagearbeidd verdt?» Yme var svett i panna. Det er verdt at vi får det koselig her svarte jeg.. ikke svaret han håpet på..

  3. Pingback: Første tur i shorts, hagemøbler og sol! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.