Enkel pavlova til 17.mai?

pavlova-oppskirft-enkel-uten-eddik
Enkel pavlova eller minipavlova

Min fjortis, tenk at hun er det, elsker Pavlova. Det er hennes favorittkake. Og hun elsker å be meg om å gjøre ting jeg ikke har gjort før. Denne gangen skulle det være Mini Pavlova. Jeg googlet og fant den enkleste oppskriften.

Ingredienser til enkel pavlova

 • 4 eggehviter
 • 200 gram sukker

Fordelen med disse er at de kan fryses. Så da kan jeg lage den kuleste desserten noensinne, eller i hvert fall ganske fasjonabel til å være i Kosekroken, om det er en gjest eller ti. Lag en haug og frys de ned. For det tåler de. Ta de opp når du lager krem og kutter frukt. Eller bare ha dem i lufttett boks, det funker like greit. Tadaa!

Viktige ting jeg har fått med meg!

 • Start piskingen på lav effekt (inntil det har blitt skum i bollen)
 • Øk til medium effekt
 • Pisk til hardt skum
 • Tilsett sukker
 • Sprøyt ut formen
 • Stekes på 100 grader (over- og undervarme) i 1 time og 45 minutter
 • Skru av ovnen
 • La Mini Pavlova avkjøles i ovnen, ikke åpne døren
 • Fylles rett før de skal serveres

Og får du noe igjen kan du lage noen pikekyss. Det er alltid en suksess hos oss! Trine har en mer avansert om du vil teste denne, har kun positive erfaringer med hennes anbefalinger!

Har også lest at man skal ha melis i på slutten av piskingen om de skal beholde den hvite fargen. Flere som har hørt dette?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

 1. Pingback: Enkel pavlova til 17.mai? -

 2. Nam! Tenker lage en stor pavlova til 17.mai. ser veldig elegamtnut med små!

 3. Holder på å steke bunnen AS we speak ??
  Pavlova hører til 17. Mai, med gelé og is! Hi hi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.