Påsken ble et etegilde

Vilde ble 14 år 11.april og vi feiret med Mini Pavlova i påsken. Vi har fortsatt flere bunner og Monica sier disse fint kan oppbevares i boks i flere måneder. Anbefaler å følge henne for enda mer inspirasjon.

Jeg laget også noen pikekyss. De smakte visst rart. De smakte “mer” og vipps så var de borte. Det var en blid og en sur tenåring i Kosekroken da det var skikkelig skjevdeling på antall. Må lage mer.

Vi fikk også fråtset i amerikanske pannekaker med marinerte jordbær. Pannekakene ble dynket i sirup, dette frister til gjentagelse for å si det mildt!

Lager du ekstra gode ting i ferier?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

9 Comments:

 1. Pingback: Påsken ble et etegilde -

 2. De pannekakene så sååå gode ut!!! Vi har også kost oss i påsken, med godis og filmer og turer i skogen. Det er så digg!

 3. Å! Amerikanske pannekaker ? De så helt fantastiske ut! Og med jorbær på toppen.., nam!

  Monica er gull verdt å følge, lærer masse når det gjelder baking av henne. Jeg har også laget en del pikekyss som står i en tett krukke og jammen er det stadig noen små hender oppi der ?
  Her er det egentlig ikke så stor forskjell på ferie // hverdag. Vi lager det vi har lyst på, når vi har lyst på det. Der er vi ganske enkle.

 4. Det der så helt vilt godt ut ?

 5. Takk for hyggelig omtale <3
  Her baker vi når vi har lyst, men med små munner som er glade i søtt er vi restriktive på når og mengden vi spiser =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.