“En sånn jente”

Jeg har skrevet om “En sånn jente” før. Du kan lese det her. En dokumentar om voldtekt kan jo aldri bli hyggelig lesing. Men det kan være bra skrevet. Det er denne boken. Den gir deg innblikk i det du har lest om i avisen og kanskje diskutert i lunchen. Denne boken er viktig. Jeg mener denne burde vært pensum på ungdomsskolen og ikke minst for deres foresatte.

Man kan aldri noensinne “komme seg over” overgrep. Man kan leve videre. Man kan finne teknikker som gjør hverdagen lettere. Men hvordan i all verden kan man tro at man noensinne kan bli den samme? Det er som et puslespill som noen har rota med. Fjernet noen av de gamle brikkene. Erstattet med nye. Det kan aldri bli som før.

Anja Holt

Nytt siden sist er at denne nå er kommet i pocket- utgave (link til ARK). Billigere å kjøpe og enda enklere og gi videre. Spre budskapet. Knus fordommer. Og du, ikke la meg ta deg i at du noensinne sier at noen må komme seg videre etter overgrep. Da bør du være sikker på at du både kan løpe raskere og lenger enn meg.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: “En sånn jente” -

  2. Morsomt, jeg holder akkurat på å skrive om den etter at jeg så anbefalingen din på Instagram. Min konklusjon er også at denne bør bli pensum (kanskje allerede på slutten av barneskolen).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.