En god stund

Jeg har tent et duftlys med lavendel. Fordi god lukt er trygt og godt. Kaffemaskinen durer på nattbordet. Dette er en kjent lyd. Den skal jeg nyte med “Melkehjerter” som jeg har i skuffen. Men bare en om dagen. Så den varer lenge.

Jeg har strikket noen minutter. Jeg orker ikke så lenge av gangen og det er greit. Om litt skal jeg se “Belgravia” fra NRK. Om da livet var “så enkelt” at det var sansett som fullstendig krise å forelske seg under sin rang.

Dette er en god stund.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.