En fighter i sola

I dag sto jeg rett opp, tok en kaffe, tømte oppvaskmaskinen, brettet klær og gikk rett ut. Ingen frokost. Ingen “skal bare se en episode til” som jeg gjorde i natt. Jeg har fortsatt et mål som heter “10.000 skritt hver dag.”

Det er ikke hver dag jeg får det til. Det går bra, ingen dauer av det. Men det er enkelt. Det er håndfast. Det er for det meste gjennomførbart. Jeg er en enkel sjel som er lett å glede.

Denne her sto og struttet på en liten topp i skogen. Helt alene i sola skal den vokse seg stor og sterk. Se, det er håp i hengende snøre. Det blir en vår og sommer. Livet vil bli bra igjen. Det er bare litt rart akkurat nå.

Og du er ingen kvist. Ikke la deg knekke. Finn deg gode rutiner. Kom deg ut. Tenk på alt som går bra hver eneste dag. Ikke slutt å dusje og gå i pysjen hele døgnet. En dag skal du tilbake til noe som ligner din gamle hverdag. Men akkurat nå må du bare tenke litt nytt i en periode.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: En fighter i sola -

  2. Så deilig med skogstur!
    Jeg har som mål 12.000 hver dag. Og merker godt forskjell på hverdag/helg. I disse hverdagene har jeg lett 12,000+++ i helgene er vi litt mer rolige. Dagen så langt (søndag) 7924 skritt. Men som du sier,ingen dauer av det ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.