Dirty tricks som funker!

Som den halvveis patetiske bloggeren jeg er klarte jeg å glemme ta “før- bildet.” Men det gjør ingenting, for jeg har “etter- bildet” som er ganske så bra (med tanke på at det er tatt med en mobil). Jeg elsker hvite sko. Jeg misliker sterkt møkkete hvite sko. Jeg har kastet disse i maskinen et par ganger allerede. Men lim, shit & stuff tåler jo ikke det i lengden.

I går testet jeg et tips jeg plukket opp på Facebook for en halv evighet siden. Tannkrem på en (gammel) tannbørste (uten eier), skrubb, tørk av med ren, lett fuktig klut. Nye sko, folkens.

Om det er noen du er forbanna på kan du sikkert også bruke vedkommedes tannbørste også. For å fjerne blod på hvite sko anbefaler jeg å skylle først med kaldt vann, ha deretter på Vanish eller Zalo.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Pingback: Dirty tricks som funker! -

  2. Hei, jeg bruker rett og sltt vaskemaskinen når jeg skal ha rene sko… men, jeg har også erfart at tørketrommel ikke er like smart 😀 Da går nemlig sålen i oppløsning. I alle fall på badesko 😀

  3. Det tipset har jeg hørt og!
    Flere som har skrytt av at det funker! Jeg har ingen hvite sko å prøve på, men jeg tror på deg når du sier det funker!

    Plutselig har du rene «nye» sko igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.