Dirty tricks: Slik får du sympati

Jeg gikk rundt i butikken, jeg skulle ikke ha så mye, men jeg forsto at folk lo litt. For det kom først en drøss med grønnsaker.

Men mens jeg handlet alt det sunne, så fikk jeg lyst på noe som ikke var like sunt. Jeg lesset på med sjokolade (og jeg er egentlig ikke glad i “Fruktnøtt”) og noe sier meg at jeg fikk en telefon fra et par andre også…..

Sist på båndet kom en eske “Tampax” og da knakk mannen som pakket varer ved siden av meg sammen i latter. “Jaja, ingen skal si du ikke prøvde holde deg i skinnet” sa han. Oh well, den byr jeg på.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Dirty tricks: Slik får du sympati -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.