Det får du til!

Da jeg fikk tettet en steinsprut i frontruta foreslo Hurtigruta at de skulle skifte alle viskerne på bilen. 750 kroner foran og bak, tusen takk og betal i kassen. Eller ikke….. den holdt og var bra nok.

Vindusviskeren gikk plutselig fra å være “tipp topp” til “faen i helvete” på en biltur. Den løsnet lekkert i tuppen og SVOSJ så revnet den og konklusjonen ble at nytt måtte handles inn. Sist jeg skiftet sto jeg og bannet og truet med å sende bilen til spikerfabrikken, så jeg så ikke spesielt frem til dette. Til mitt forsvar var forrige gang på et fransk dævelskap.

Etter litt konferering gikk turen til Jula. Jeg hadde, mirakuløst nok, fått løsnet begge viskerne så jeg skulle komme ut med riktig i den andre enden. Til uerfarne kan jeg fortelle at det finnes veldig mange varianter og lengder.

Bosch Vindusviskerblad Aerofit vindusvisker
Hurra, deilig med nye vindusviskere!

De hadde riktignok kun to typer inne, den ene fikk jeg ikke til å stemme litt engang. Men jeg fant en kar, som klødde seg like mye i hodet som meg, og jeg gjorde en hestehandel. Siden man kunne ta ut viskeren på den ene typen, uten at denne ble ødelagt, kunne jeg kanskje få teste den direkte på bilen? Søknad innvilget.

“Skal jeg hjelpe deg” spurte han. “Neida, dette klarer jeg selv” sa jeg kjekt for det hadde det blitt meg fortalt. “Bare kom inn og hent meg om du trenger hjelp” sa han blidt. Service og smil var inkludert i prisen. Men siden jeg hadde fått høre at “det får du til” gjorde jeg nettopp det.

Pris: 308 kroner mot 499 kroner på Hurtigruta. Pengene jeg sparte har jeg sikkert brukt opp allerede. Men nå har jeg i hvert fall lært meg enda en ny ting.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Det får du til! -

  2. Hva du ikke får til?
    Du er flink ?

    (Og den som skal få bytte mine når det trengs ?)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.