Jeg nekter, sa hun!

Kjole fra Bonprix
Kjole fra Bonprix

Jeg føler meg som en treåring i full trass. Jeg nekter å gå inn i full høstmodus før ungene har pakket sekken sin og startet skolen. I går hentet jeg to nye kjoler fra Bonprix (første bestilling), jeg er superimponert så langt). Og de skal brukes.

De gammeldagse piker
de hadde ikke ben.
De hadde bare kjoleskjørt
og elsket bare én.

Gunnar Reiss-Andersen

Nå er det sommersalg i mange butikker, det er penger å spare på å handle utenfor sesong. Jeg har savnet lette kjoler med ermer. Nå har jeg to. Fri frakt fikk jeg også.

I følge min fashionista, Vilde (14 år), kan jeg bruke begge kjolene med hvite joggesko. Når det blir kaldere er det bare å ta på seg en sort strømpebukse med matchende støvletter til så er antrekket i boks.

Jeg gikk forbi medpassasjerer i full regnhabitt. Jeg så en unge med tykk jakke og pels på kragen. Jeg gikk, i fullt trass, med kjole og hvite joggesko i regnet. Og jeg lurer på hvor fashionistaen har sin stahet fra? Selvinnsikt er bra, har jeg hørt.

Noen spår alltid dårlig vær,
og det kan jo ikke skade?
De får jo skryt om de får rett
og ved feil blir alle glade!

Per Kvalvik

Men som sagt, det er bare midten av august, jeg vil ikke gå inn i full høstmodus enda. Og været ute er jo like svingstang som en hannhund i en hundegård med ti løpetids- tisper!

Jeg vasket dem på kortprogram i går, hang de i dusjen og var klar i dag. Nå venter jeg bare på at det kosesettet jeg ønsker meg fra Bonprix skal komme tilbake i min størrelse. Spørsmålet er, skal jeg gå for den trygge sorte eller vinrød?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Jeg nekter, sa hun! -

  2. Kjoler, får aldri manoe nok. Og sko, mye det samme. Moten med hvite joggesko er bra for oss med rygg.

  3. Å! Den kjolen der så ut som jeg ville like! Har du link eller bilde av hele?
    Enig med deg – kjoler kan brukes året rundt og ihvertfall nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.