Årets første hvitveis

Jeg er veldig opptatt av en ting i disse dager. Ikke sitte inne hele dagen og kvelden. Siden vi sitter som kråker på taburetter, senger og sofa må vi faktisk bevege oss. En dag skal vi nemlig tilbake til verden og da må både kropp og sjel fungere.

Et ledd i dette er da å gå ut. Gleden var stor da jeg endelig oppdaget hvitveis på min tur. Signy er helt råtass på å finne blomster lenge før, og lenge etter, alle andre. Så hun inspirerte meg til å kikke litt ekstra, og jammen i meg… årets første hvitveis i ett eggeglass.

hvitveis
Årets første hvitveis

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Årets første hvitveis -

  2. Hvitveis = vår for meg!
    For noen få dager siden fikk jeg en liten bukett hvitveis av en av guttene og da ble jeg så glad. Til tross for at de knapt hadde stilk, men de var plukket med kjærlighet ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.