“Alladin” for (nesten) alle jentene i dag!

Foto: Lørenskog kino

En spennende og fargerik live-action versjon av Disneys animerte klassiker «Aladdin», en historie om den sjarmerende gategutten Aladdin, den modige og selvstendige prinsesse Jasmine, og Genie som kan være nøkkelen til deres framtid. Regien er ved Guy Ritchie, som bringer med seg sin velkjente teft for ekte og fartsfylt action, på veien mot den magiske porten til byen Agrabah. I rollene møter vi Will Smith som Genie, Mena Massoud som Aladdin, Naomi Scott som Jasmine og Marwan Kenzari som Jafar.

Lørenskog kino
Foto: Lørenskog kino

Vi reiser på Lørenskog kino med Wenche i dag. “Alladin” står på menyen og vi gleder oss veldig. Vi har alltid likt eventyr og fantasifilmer og nå skal vi snart ut på egne eventyr.

Ida er første jente ut. I morgen venter en flyreise som ender i Irland. Jeg kjenner jeg er skikkelig misunnelig, hun kommer til å få det så fint. Det er pakket etter alle kunstens regler. Jeg sender en ekstra takk til lillesøster som er verdens råeste pakke- og listefreak!

Foto: Lørenskog kino

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: “Alladin” for (nesten) alle jentene i dag! -

  2. Var filmen bra?
    Den har jeg veldig lyst til å se!

    Regner med at hun er vel fremme nå – kjenner jeg også ble litt missunnelig nå. Kunne godt tenke meg en reise selv ✈️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.