8/24

Jeg kikket meg selv i speilet. Jeg hadde virkelig lyst til å grine. Jeg gjorde det sikkert også. Jeg er ikke den som går rundt og digger meg selv til daglig. Jeg er ganske praktisk anlagt og fornøyd med det som funker. Men nå følte jeg meg stygg. Skikkelig stygg. Jeg hadde et alle regnbuens farger på øyet, hevelse, strips i panna. Og jeg var stygg på håret.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
«Håret kan du gjøre noe med.»⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Så jeg gjorde det Dette er noe håndfast. Dette kan jeg fikse. Dette har jeg kontroll på. Jeg verken sover eller spiser, men jeg kan bestille en frisørtime. Så det gjorde jeg.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Takk til @labonitafrisor som svarte kjapt da jeg stakk hånda ut. For hjertet, omtanken og nestekjærligheten. Dere er pokker i meg gull verdt! Denne dagen gjorde dere en forskjell.

Mitt første egne valg i en tid hvor mange som visste hva som hadde skjedd presset seg inn i en veldig trang sirkel, mange snakket med utestemme om for meg irrelevante ting i en tid hvor alt allerede var overveldende. Hensiktene var sikkert gode, men jeg var ikke mottagelig for noe annet enn å skape ro i orkanen, Jeg har bundet meg fast i masta, det er storm, men halvparten av meg er finnmarking. Jeg står han av!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.