Pca skin

//Annonse//

Det er (ikke) endelig mandag, men jeg er allikevel klar på hjemmekontoret som nå er flyttet inn i det aller helligste. Soverommet. Bak meg er kaffemaskinen, klar til dagens oppgaver!

Sminket er jeg også, tok 2 minutter eller så? Hemmeligheten? Jeg har testet PCA Skin i en perode, jeg har fulgt programmet helt slavisk og jeg er imponert. På huden har jeg her kun “sheer tint broad spectrum sph 45” dagkrem.

Og tro meg, du kan putte på alt du vil av primere, foundation, pudder og ikke minst fandens oldemor på huden, men det hjelper ikke om grunnlaget er dårlig.

Hver kveld renser jeg huden med “daily cleansing bar” og skyller godt av. Sprayer med “hydrating toner” før jeg smører med “intensive clarity treatment” (retinol). Fukter med “clearskin” som er en lett nattkrem. Sover.

Neste dag renser jeg huden med “daily cleansing bar” og sprayer med “hydrating toner” og avslutter med “sheer tint broad spectrum sph 45.” På bildet har jeg i tillegg tatt på litt øyeskygge og mascara.

That’s it. God mandag!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.