Effektivitet, lydbok og planer for dagen!

Våknet tidlig og det er fint. Da får man jo i gang dagen! Før treningen startet klokken 11:00 hadde jeg hengt opp en maskin med rent tøy, startet en ny, tømt oppvaskmaskinen, fikset frokost til oss og ryddet opp etter meg. Avtalte med Vilde at vi i dag skal spise indisk til middag i dag. Det er viktig å prøve nye smaker!

Jeg hører på boken til advokat Lippestad, den er så bra! Og aller best liker jeg å lytte til bøker som forfatteren selv leser. Det er noe med at stemmen legger ekstra trykk der forfatter selv mener at det er riktig. Han er særdeles behagelig å høre på. “Det vi kan stå for” sier så mye om verdisett det er verdt å se opp til. På listen over bøker du bør lese før du dør…. hør på Geir Lippestad.

Ute er det deilig sol, jeg skal ta med meg kaffekoppen ut. Og Geir på øret. en helt all right kombinasjon!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Pingback: Effektivitet, lydbok og planer for dagen!

  2. Har ikke hørt en eneste lydbok siden jeg hørte på eventyrkassetter når jeg var lita. Jeg får helt noia når andre skal lese noe for meg som jeg kan lese selv. hahaha….

    Men den boken står høyt på listen. Etter Outlander bøkene <3

  3. Takk for tips!
    Geir Lippestad er notert ??

    Snakk om effektiv dag! Her har jeg ikke gjort noe fornuftig idag, annet enn å ligge i sengen .. stort sett hele dagen. Det mest effektive jeg har gjort, var å lage lunsj til gjengen… #ensånndag…

  4. Jeg er nok som Trine Lise, har ikke hørt lydbok siden jeg var lita. Liker ikke å bli lest for. Til gjengjeld er jeg en lesehest som har pløyd meg gjennom mange bøker. Selv på ungdomsskolen når vi skulle høre lydbok, fikk jeg faktisk lov til å sitte på et grupperom og lese boka i stedet…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.