3 tips før du skal gå igang med vinduspussen

3 tips før du skal gå igang med vinduspussen

3 tips før du skal gå igang med vinduspussen

Solen viser seg mer og mer frem nå. Da kommer alt frem. Hundebæsjen som har vært skjult under snøen og sørgerendene på vinduene. Les mer om mine beste tips?

3 tips før du skal gå igang med vinduspussen

  1. Musikk – det aller meste går lettere med litt fengende musikk på øret. Av en eller annen grunn liker jeg aller best å bruke en trådløs høyttaler ute når jeg utfører denne oppgaven. Unnskyld til alle naboer.
  2. Vann – jeg vasker vinduene kun med vann og mikrofiberkluter. En våt og en tørr. Nå er det lenge siden sist, jeg vet jeg kommer til å måtte bruke noen ekstra kluter denne runden. Men det blir ingen striper eller skjolder.
  3. Temperatur – varmt vann i bøtta når vinduene er i skyggen. Når sola kommer, og treffer vinduene, setter du fra deg bøtta og setter deg i solveggen isteden.

For min del passer det best å pusse vinduer på formiddagen sånn solmessig vs vinduer. Da kan jeg kose meg på ettermiddagen i sola, gå tur (fordi jeg bør egentlig ikke ryggmessig pusse vinduer ukentlig) og gjøre det jeg vil resten av dagen. Energinivået er naturlig høyere også før klokken 12.

Jeg har sjekket været og det ser ut til at dagen i dag er en fin dag for nettopp…. pusse vinduer!

Jeg legger ikke skjul på at jeg heller vil ligge oppå sofaen enn å feie under den. Men man må være effektiv for å kunne være lat. ~ Shirley Conran

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: 3 tips før du skal gå igang med vinduspussen

  2. Jeg skal vaskevinduer nå. Mikrofiberklut er klar. Radio på full rulle og sola midt i fjeset! God lørdag!

  3. Kremt, jeg kan ikke huske sist jeg vasket vinduer …. Hysj!
    Og sist jeg gjorde det er jeg rimelig sikker på at jeg bare tok en våtserviett å vasket av noen håndmerker … Mne du inspirerer meg, så jeg skal få det gjort snart. Kanskje jeg rekker det før Oskar kommer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.