Working nine to five?

Det blir nok noe i den duren i dag. I dag har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal gå hjem før mailboksen er tom. Det er godfølelse (ikke på boks) i jobbsammenheng. Jeg er godt i gang, men en liten pause med litt frukt for å få hjernen til å henge med på ett par ekstra runder til så er jeg i mål.Lunchen med verdens triveligste kunder metter fortsatt. Jeg utviser ikke måtehold på buffet og vaniljepannacottaen var fantastisk!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Panacotta til dessert på en torsdag – hørtes ikke feil ut spør du meg!
    Og så deilig når mailen er tom og du kan gå fra kontoret med god samvittighet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.