Vi teller ned til konfirmasjonen

Nå er det ikke lenge igjen til den store dagen. I går tok jeg siste avsjekk på bunader. De er luftet, de har fått en omgang med klesrulle og skjortene er strøket etter alle kunstens regler. Ida er virkelig vakker i bunaden sin. Mitt eget lille stykke Norge, hun er virkelig en flott ungdom!

Skoene ble pusset, det er ikke helt militær presisjon men så er jeg bare en helt vanlig mamma. Jeg er jo i grunn fornøyd bare de ikke ser skitten ut. Strømpene er hele, sølvet er på plass og begge sjalene sitter på. Nå er det bare å vente!

Bordkort og plassering er bokstavelig talt i boks. Jeg valgte senkede skuldre og www.kortshop.no denne gangen. Da Veronica ble konfirmert satt jeg og Siv og scrappet til den store medaljen. Jeg husker jeg følte meg som en elefant på Glassmagasinet da vi var på “Bikuben” for å handle ulike papirer, lim og penner. Til orientering: Ingen ble skadet!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.