Vet du hva du ser ut som nå?

Det var sist lørdag. Det kom lyder fra kjøkkenet. Jeg spratt opp. Løp ut. Ble møtt av en morgenfrisk og blid Ida. Hun skulle steke seg litt egg og bacon før hun skulle trene. Vi hadde planer, så hun visste at hun måtte opp tidlig for at logistikken skulle gå opp.

“Det går bra, jeg bare glapp en kjele” sa hun. Jeg ble stående. Litt for lenge. Med et litt for tomt blikk. “Mamma” sa hun. Jeg våknet til igjen. “Nå ligner du på disse hundene vi passer, du vet… når du må på do om natta og de bare må være med for å se hva vi gjør selv om de er stup trøtte og egentlig sitter og sover. Sånn ser du ut nå.”

Jeg la meg igjen, jeg.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Vet du hva du ser ut som nå? -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.