Vann – grunnlag for liv

Nei, jeg er ikke ferdig med å være takknemlig for ting vi tar som en selvfølge. Nå er de fleste av oss hjemme, eller i hvert fall innenfor egne landegrenser, og man glemmer kanskje en annen ting vi tar som en selvfølge.

Rent vann. Vi kan drikke glass på glass med rent vann til en fastpris som er mer enn overkommelig. I tillegg kan vi dusje, gå på do, vanne plen og vaske bil.

I Oslo kommune ser jeg at man betaler 5.615 kroner i vann- og avløp om man eier en bolig på ca 100m2. Jeg er egentlig villig til å betale mer enn det for å slippe utedo, vaske klær i bekken og bære med meg vanndunker fra butikken.

Og finnes det bedre tørstedrikke enn et stort glass med isvann? Tenker vi er så heldig som kan slukke tørsten med deilig vann, som også kan brukes til å lage en av mindre andre laster. Kaffe.

Jeg er heldig!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.