Valgets kval, jeg trenger en Karen!

I går var dagen for valg. Hvem skal man velge? Hvorfor skal man velge? Og ikke velge er også et valg.

Jeg husket frisørtimen. Frisøren valgte å ringe meg da hun fikk en avlysning, så hun kunne gå halvannen time før. Godt valg! Nå er sveisen klar for både konfirmasjon på søndag og lansering av Influens på tirsdag.

Bunaden min er klar. Ida sin skjorte må strykes (ja, jeg brukte hennes på 17.mai, min er jo helt fillete). Jeg droppet stryking av skjorte og dro til en venninne isteden. Det var et godt valg. God kaffe hadde hun også. Jeg tok med jordbær og potteroser. Ikke at jeg må ha det med. Men hun blir glad. Og jeg  blir glad av å gjøre andre glad.

Hva har man på seg på en lansering. Hva er det som kjennetegner meg? Jeg kan ikke gå i Snoopy- buksa, selv om den er god. og en hvit t-trøye…. selv om det også er meg. Karen, jeg trenger deg!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Uansett hva du velger, så kommer du til å se smashing ut vennen!
    Spennende med Influens-lansering ??
    Får vi se ét bilde av håret?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.