UKM Lørenskog fortsetter – I dag skal Vilde i ilden

Vilde driver med nysirkus. Ett annet ord for å henge i gardinene. Og en del akrobatikk. Dette krever fleksibilitet, samarbeide og styrke. De har tema “Rødhette og ulven” og jeg har snikkikket på prøvene. Det ser kjempebra ut! De er altså så flinke, jeg hadde aldri i verden turt klatre opp, slått foten rundt “tissue” eller gardin for så å slippe meg bakover.

Halv åtte må dere krysse fingrene. Om hun bommer på øvelsene spiller ingen trille. Om hun må avbryte et moment fordi sikkerheten ikke er på plass blir jeg bare glad. Men om hun braser ned i bakken……  da blir det trøbbel i tårnet! Men først mat! Wenche og Veronica skal være med, man får ikke nok mennesker med seg!!!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.