UKM Lørenskog fortsetter – I dag skal Vilde i ilden

Vilde driver med nysirkus. Ett annet ord for å henge i gardinene. Og en del akrobatikk. Dette krever fleksibilitet, samarbeide og styrke. De har tema “Rødhette og ulven” og jeg har snikkikket på prøvene. Det ser kjempebra ut! De er altså så flinke, jeg hadde aldri i verden turt klatre opp, slått foten rundt “tissue” eller gardin for så å slippe meg bakover.

Halv åtte må dere krysse fingrene. Om hun bommer på øvelsene spiller ingen trille. Om hun må avbryte et moment fordi sikkerheten ikke er på plass blir jeg bare glad. Men om hun braser ned i bakken……  da blir det trøbbel i tårnet! Men først mat! Wenche og Veronica skal være med, man får ikke nok mennesker med seg!!!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Å! Jeg kjenner jeg får kynnere bare av tanken på at Vilde skal henge og gjøre akrobatikk oppi høyden der ☺️
    Hvordan gikk det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.