Ukens pekefinger om mat!

Spis opp maten din

Mandag er tenkt å være en litt matdag i bloggen. Og at jeg er mer enn litt for at man skal spise opp maten sin har mange fått med seg. Jeg er også veldig dårlig på å beregne mengder. Da blir det litt rare retter påfølgende dager. Her gikk jeg på trynet så det sang opptil flere dager. Rester av lørdagens enchiladas (mais, ost og kylling). Rester etter søndagens laks med sweet chili saus (villris). I tillegg hadde jeg en sliten paprika og slapp vårløk. I kombinasjon med en spenstig hvitløk og overraskende fresh rosenkål fra siste runde med ribbe og et egg ble det middag tre dager til. Soyasaus gir også smak!

Jeg skal ikke påstå det ser lekkert ut. Jeg ville ikke gitt det til kidsa tre dager på rappen. Men det funker. Man blir mett. Man får spist opp maten isteden for å kaste den. Dessuten sparer man penger. Med en inntekt tenker man slik. Og tid på matlaging (det tok kanskje 15 minutter å lage, og dekker tre middager).

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Ukens pekefinger om mat! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.