De beste vennene deler opplevelser!

Kaffe og nystekte vafler i sola

På søndagen tilbragte jeg nok timer hos Anke i sola. Magen ble mett og ansikt og overkropp fikk farge. For det var skikkelig varmt den dagen! Det var bare å være 100% mamma, et syn jeg hatet da jeg var barn, å sole seg i BH.

Når det er sagt var vi begge enige at det har skjedd ting på undertøysfronten som gjør at bikiniene neppe ser noe bedre ut enn undertøyet.

Uansett så snakket vi litt om ulike kinoer som gikk og alternative spisesteder. For mandagen skulle jeg nemlig få min siste bursdagsgave. Vi snakker “dinner and a movie” her!

Vi endte opp på Indiespice på Lillestrøm. Et nyåpnet sted som har fått gode kritikker. Vi bestilte et utvalg retter, det lønner seg alltid å spørre de som jobber der om hva de anbefaler, og fikk en smakebit fra flere retter.

Jeg er veldig glad i pasta og pizza men synes det er utrolig kult at det åpner et nytt sted med andre smaker! Lokalene var virkelig trivelige. Da jeg først hørte at de satset på take away kjente jeg det knyte seg litt i magen. Iikke frykt! Det er knallfint og skikkelig serviceinnstilte mennesker som jobber der.

Foto: Preus Museum c/o Paul Berge

Vi avsluttet kvelden med “Amundsen” på kino. Dette er en dokumentar om en uvanlig mann. For vanlig, sånn helt ordinær, det kan du ikke være om du skal utrette det Roald Amundsen gjorde.

Om jeg ville vært gift med han? Aldri i verden. Jeg liker eventyr og eventyrere men jeg har lav toleranse for rasshøl. Og skal du være godt likt av mange kan du hverken være leder, oppdager eller polfarer. Da må du gi ut gratis iskrem.

Men en ting skal han ha. Det som alle uansett skal huske. Alt som er planlagt, forberedt og gjennomført godt ser lett ut. Da han nådde Sydpolen fikk han skikkelig tyn av engelskmennene. Det var faktisk ikke fortjent. Men filmen fortjener all god kritikk og jeg synes dette var en film verdt å se.

Tusen takk, Anke, for mange flotte timer gjennom mange år!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. Pingback: De beste vennene deler opplevelser! -

  2. Så hyggelig! Den maten frista!

  3. Ohh, det der så jo veldig godt ut!!

  4. å! Som den matglade dama jeg er, kan jeg ikke annet enn så si at DET deilig ut! Og helt enig med deg, de beste opplevelsene deler man med gode venner ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.