Tea for me

//Annonse//

//Annonse// Jeg vant en nydelig premie sammen med Anne. Pakken fikk jeg i februar og jeg må si at pene ting løfter stemningen. Vi er jo mye hjemme, som vi seg hør og bør i disse tider, og denne vakre tekannen (med kopp under) har faktisk løftet kveldsritualet et hakk eller to.

Jeg fikk, sammen med premien, mulighet til å gi alle lesere en rabatt hos Mamis World – tekannen heter “Teapot Alice” og er i fargen “pale pink.”

Rabattkode: Anja10

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.