Tar det rolig

Mannen på blodbanken så på meg med alvorlig blikk. “Du må huske på å ta det rolig i dag, vi takker deg for gaven og nå må du være snill med deg selv”.

Som den lydige pasienten jeg er nikket jeg, tok med meg et rødvinsglass og Pepsi Max som betaling før jeg returnerte til Kosekroken.

Etter jobb vasket jeg glasset. Tappet oppi balja mi. Skrudde på Bluetooth høyttaler på blandebatteriet og hang telefonen opp på flisene i perfekt øyehøyde. Fylte glasset raust opp med rødvin og gjorde ingenting på to timer.

Hva gjør man ikke for å være klar for å gi blod igjen i……mai?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.