Tanker bak en matpakke

En rolig dag var det vi trengte i går. Pc’n gikk på rundgang. En har en engelsk presentasjon på gang, den andre en bokanalyse. Den eldste har vært på konfirmasjonsleir. “Velkommen hjem og hei klesvask” sa jeg. Det er jo bare å sortere og begynne i den ene enden?

Jeg og Ida fikk laget en overraskelse og sendt denne på epost til en storesøster som ikke er i vår familie. Vi håper mottager blir like glad som moren! Det blir jo litt ekstra hemmelighetskremmerier rundt omkring i disse konfirmasjonstider?

I dag skal vi hente bunadene våre. Jeg gleder meg til å se Ida svinge seg rundt. Bare jeg skriver dette kjenner jeg klumpen i halsen bli på en størrelse som selv en ektefødt danske ville blitt misunnelig av.

Månedsplanen på kjøleskapet er oppdatert. Det er noen langhelger på gang, og litt hundepass, og vi avslutter måneden med arbeidsuke for Ida og introduksjon av en ny gruppe influencere.

Gjærbakst er kjærlighet

Jeg tror ikke jeg er en bedre mamma selv om jeg baker. Men jeg er en god nok mamma for mine fine som baker det de bestiller.

De kan fint lage egne matbokser også. Men en av fordelene en 50/ 50 unge har er en mer opplagt forelder som gjør litt mer enn før.

Nei, det er ikke dårlig samvittighet. Det er søvn.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Tanker bak en matpakke

  2. Gjærbakst er definitivt kjærlighet på høyt nivå ?

    Så moro med hemmeligheter – jeg digger det! Og jeg er sikker på at mottakeren vil syns det er kjempekoselig med post fra dere.
    Ikke lenge igjen til den store konfirmasjonsdagen nå! Spennende! Passet bunadene?

    • @Linn: Bunaden til Ida passet perfekt! Min har jeg hatt siden konfirmasjonen, jeg tror ikke jeg har strekt meg noe i år heller. 🙂 Hemmeligheter av denne sorten er bare gøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.