Takknemlig for så mye, også i dag!

Takknemlig

Takknemlig

Jeg er takknemlig for at jeg har fine unger som er trygge på seg selv, som skiller snørr fra bart og som “funker” som jeg så fint kaller det. Telefoner fra skole bekrefter det. Meldinger mellom oss bekrefter det. Direkte samtaler bekrefter det.

Jeg er takknemlig for alle som sendte hilsen til meg på bursdagen min. I går kveld fikk jeg takket alle på Facebook. Det er skikkelig stas med bursdag på Facebook. Og jeg forsøker alltid takke alle som har tatt seg tid til å taste ned noen ord. 230 personer, det er mange det i min verden.

Jeg er takknemlig for at jeg er frisk nok til å ha et godt nok liv. Det er nok noen der ute som ønsker meg nyrestein men jeg tror det er flere som ønsker at snøen utenfor Kosekroken skal smelte og at jeg aldri skal gå tom for kaffekapsler.

Kanskje det er derfor jeg kan være litt irriterende på surpomper. For mennesker som er takknemlig er visst både litt gladere og litt friskere. Jeg er ikke bare takknemlig i dag, jeg har vært takknemlig mange ganger tidligere også, og jeg har ikke tenkt til å slutte.

Fokuser på det du vil ha mer av og vær takknemlig for det du har.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Det er viktig å fokusere på det man har ? ikke det man skulle ønske man hadde. Og takknemlig for alle de gode og positive tingene man omgir seg med. Sette pris på menneskene i livet sitt. Enig med deg! Alle trenger vi en påminnelse på det i blandt.

    DU er en av de de jeg setter stor pris på og er takknemlig for at du er min venn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.