Takk elever ved Hammer skole

Langs goggeruten min, Elveparken i Lørenskog, henger det en haug med filtfigurer ved start/slutt. De er laget av elevene fra Hammer skole og sprer smil og glede langs turen og selv om temperaturen innimellom ikke er helt som man ønsker.

I dag skal jeg gjøre ekstra stas på min yngste datter som ble 16 år i går. Mon tro hva hun vil finne på?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Dette blir man glad av 😊😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.