Ta vare på hverandre

Han satt litt rart. Alle gikk forbi. Jeg også. Jeg så han i sidesynet. Så snudde jeg. Han hadde fått for mye av noe. Fikk ikke kontakt. Men jeg fikk en annen forbipasserende til å ringe AMK. Snakket med de på høyttaler og vipps så var hjelpen der.

Vi har mye å være takknemlige for i dette landet. En tanke å dra med seg inn i helgen.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.