Svar på konkurransen

Riktig svar på gårsdagens “Liten uhøytidelig konkurranse” var 739 meter (alternativ b). Når man står ved merket og ser utover Øyeren blir man litt satt ut. Tenk hva naturen ikke bare kan skape, men ødelegge.

Nå er Øyeren tappet og klar for vårflommen, så sjansene for at det blir samme tilstander igjen er nok små. Og heldigvis for det. Det er jo et sjansespill de som bygger langs flomutsatte områder utsetter seg for. Da har jeg det bedre på et fjell.

I dag er dagen åpen, ingen hjemmeskole i dag. Kun hjemmekontor, tur i skogen samt spise det som allerede er kjøpt inn i kjøleskap. Og kanskje strikke en runde eller to på det som skal bli en genser? Det går trått…

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Du mener cm, ikke sant? 739 m, da ville jo hele Romerike vært under vann. Bjønnåsen er jo 395 m, og så høyt har vel ikke vannet stått ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.