Suzie min Suzie

//Annonse//

Alle vet at jeg er veldig glad i tingene mine. Det betyr ikke at verden går i tusen knas om de går i stykker. Jeg har som mantra at ting er ting. «Ting kan erstattes og mennesker ikke». Det er ungene mine vokst opp med.

Men jeg er for at man skal ta vare på tingene sine. Det er også jentene flasket opp med. Derfor sender jeg bilen på jevnlig service. Jeg sørger for at den blir skikkelig polert minst en gang i året. I tillegg til mine vanlige vask (nesten) hver søndag og etter langturer.

Jeg synes også det er gøy at man tester ut hva man kan gjøre sjøl. Nå tenker jeg ikke på å kjøre selve bilen, det er jo en del som sliter med det også, men å peile olje og sånn. Det er ikke så vanskelig. Og du blir ikke et dårligere menneske om du googler eller spør om hjelp første gangen. Du trenger ikke fortelle alle alt.

Du kan enkelt bestille bildeler på nett. Og om du er en dame, som vanligvis overlater dette til mannen eller verksted, har jeg herved en utfordring som styrker selvtilliten din en helt vanlig dag i januar.

Skift vindusviskerne på bilen å få et nytt syn på livet. Eller veien. Enda bedre: Livet på veien? Det er bare å taste inn registreringsnummeret på bilen så er du sikker på at du får rett modell. Når du får pakken er det egentlig bare å plukke litt på den ene, se hvordan ting bokstavelig talt henger sammen og deretter sette i gang!

Og når du først er der inne og sjekker, så sleng med litt bilpleie produkter i tillegg. En ren bil varer lenger, den er triveligere å kjøre samt jeg tør påstå at det er litt vanskeligere å rote i en ryddig bil. I hvert fall om du må rydde sjøl etterpå. Snakk om å lage ris til egen bak?

En runde innimellom med avfetning og vask for å få vekk salt, skitt og lort utvendig er faktisk avgjørende for lakken, og bilens, levetid. Jeg har allerede lagt inn en ordre. Og om du lurer på hva Sonax er så renser den aircondition i bilen. Lukter det promp eller sur sokk i bilen trenger du en slik også. Det gjør selvsagt ikke det i Suzie. Hun fikk nemlig en slik rens i sommer også. Fordi jeg liker en ren, velduftende bil med god sikt og enda bedre stemning.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.