Superenkel forskning viser at….

de som gjør husarbeide lever lenger. Det tror jeg i virkeligheten er en sannhet med en god mengde modifikasjoner. Her må det komme et par andre ting på bordet før jeg kan si meg enig. Jeg tror den kan være like helseFREMMENDE som helseHEMMENDE.

HelseFREMMENDE

Jeg tenker at det ligger noen andre forutsetninger til grunn her også. Om man tørker støv og danser som Julie Andrews i åpningssekvensen fra «Sound of music» er jeg helt enig i at man sikkert lever lenger. Jeg tar meg sjelden i å svinge moppen mens jeg gauler “The hills are alive, with the sound of music» men jeg har vært observert i en flat tango med nevnte mopp. Den funker også som et mikrofonstativ om musikken på øret tar helt av. Jeg kommer til å leve lenger fordi jeg er a) i aktivitet og b) jeg gjør det med minst mulig negativitet.

HelseHEMMENDE

Men, om man slenger med skapdørene på kjøkkenet mens man tømmer oppvaskmaskinen eller mishandler støvsugeren ( du vet, slenge den veggimellom med harde nykk som om det var dens feil at du hadde engletøfler i gangen) så tipper jeg husarbeidet sørger for at du lever kortere. Blodtrykket til disse menneskene, som i virkeligheten farer rundt som furier, må jo være skyhøyt, og det er ikke bra for helsa.

Er jeg helt på villspor eller hva tror du?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Superenkel forskning viser at…. -

  2. Det vil tiden vise, tenker jeg ?
    Her ligger jeg ihvertfall godt an. Gjør stort sett husarbeid hele tiden, føles ihvertfall sånn ut.

  3. Enig med du. Jeg kommer til å bli steingammel for jeg danser og synger meg gjennom husarbeidet hver dag 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.