Stressfri flytting!

//Annonse for Oslo Flyttehjelp//

lappeteppet-stressfri flytting- eske- nøkkel

Snart er våren her og med den er det mange som flytter. Jeg liker å flytte! Da får man ryddet opp i livet sitt. Så mye man samler på seg fordi det er kjekt å ha? Og det er mentalt også frigjørende å kvitte seg med mye dårlig samvittighet. Ikke pakk ned ting du ikke skal ha med deg inn i ditt nye hjem. Bruk pakkeprosessen til å sortere ut det du ikke vil ha. Selg, gi bort eller kast. Pakk kun ned tingene du vet du trenger, vil ha eller som “sparks joy.”

Tips til en stressfri flytting:

 • Bestill tid hos et seriøst flyttebyrå og vaskebyrå når du vet tidspunkt for flytting.
 • Begynn å samle flyttekartonger, gjerne like, dette gjør stablingen og flyttingen vesentlig enklere. Du må ikke kjøpe nye. Banankasser fra dagligvarehandelen fungerer helt fint!
 • Kjøp pakketape og sprittusjer. Merk eskene med innhold og rom de skal plasseres i.
 • Boder kan du begynne å pakke med en gang. Deretter fortsetter du med det du bruker minst frem til dagene før når du flytter fra skap til bag. Sånn blir det, like greit å forberede seg!
 • Bor du i nærheten av der du skal flytte til? Ta med deg det du kan i bilen som er lett å frakte hver gang du reiser innom for å måle vegger, vinduer eller bare drømme deg vekk.
 • Gi beskjed om hvor du drar! Husk adresseforandring til Posten og ulike leverandører!
 • Lag en veske (eller koffert) hvor du putter alt av verdier. Harddisken med alle bildene, pass og mormors giftering. Denne skal du ha med deg i din bil når du flytter.
 • Lag en veske (eller koffert) per familiemedlem med det du trenger rett etter flytting. Tannbørste, mobillader og klær for de første dagene. Da har du kjøpt deg litt tid og redusert stressfaktoren.
 • Be alle om nøkler! Har naboen hatt en? Husk den du kanskje la ut i en blomsterpotte forrige vinter!
 • La andre ta seg av flyttevasken. Når du flytter er du mentalt ferdig. Det er så utrolig kjipt og måtte reise tilbake om ny eier klager på vasken.
lappeteppet-stressfri flytting- eske- nøkkel-hånd
Lykke til med en stressfri flytting!

Anmodning: Bruk et flyttebyrå til de tunge løftene. Det handler om å bruke de som er proffer på de riktige stedene. De har teknikker og hjelpemidler hverken du eller vennene dine har. Tilbake sitter du som får en stressfri flytting uten store kostnader til kiropraktoren eller sykemelding.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

 1. Pingback: Stressfri flytting! -

 2. Gode tips!! Jeg har kjelleren full av esker jeg ikke aner hva er lenger, så jeg skulle nok rydda et par hakk bedre før jeg dro… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.