Stolene flakset og blomstene lå langflat

I går blåste det vannvittig til å være på Østlandet. Da jeg skulle hente Ida på Kløfta måtte jeg rydde parkeringsplassen fri for stoler. For de som har vært i Kosekroken kan jeg informere om at det er en viss høydeforskjell der.

Da vi kom hjem var det “alle mann til pumpene” og gangen ble fylt med blomster, grill og stolene stablet i le av huset. Tanken på å stå opp midt i natta var mindre forlokkende enn å bli våt av regnet.

Men nå er det på tide å gå til toget. Det ble ikke en sånn fin stund på morgenen hvor mor og barn gikk sammen til kollektiv slik jeg tenkte. Den ene vil gå med venninne, forståelig nok. Den andre vil høre på musikk men forsikrer meg om at hun ikke skammer seg over meg.

Jaja, jeg har nå fortsatt lydbok og to jenter som liker å tilbringe tid ellers med meg. Man får vite sin plass, og gi plass, etter hvert som de blir eldre. Løsriving er en del av suksessen.


Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Stolene flakset og blomstene lå langflat -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.