Spiselørdag og kids overalt?

Dagen i dag startet akkurat passe sent. Vi var fire i hus, Vilde hadde Emilie som gjest og de sov på stua. Ida regjerte på Jenterommet alene og jeg gikk mellom bad og seng, vasket klær, hang opp. brettet, tok en kaffe til. Vanlig lørdag der, altså.

Frokost må man ha. Jentene mente mitt forslag var bra. Men jentene ønsket toast til egget. Var det normalt, da? De var i hvertfall fornøyd og spiste godt! Tåka lå tjukt over Lørenskog. Fra fjellet mitt var det bare sol og blå himmel. Skal man først bo et sentralt sted er ikke det verste stedet å parkere bilen? Jeg er virkelig glad i det å se langt! Jeg løp litt frem og tilbake. Leste korrektur på Ida sin oppgave i senga. Lørdager, altså. Stille og rolig. Null stress! Hun skriver pent. Min håndskrift indikerer på utpreget tastaturbruk. Flinke jenter får god behandling. Sitter man med skolearbeid en lørdag får man det man ønsker seg. I dette tilfellet varm kanelsnurr og kakao med krem. Er man lillesøster til en flink elev får man mye gratis….. Dagens konklusjon. Så kom endelig Tine! Stor jubel i stua og flott trekløver. Det er mye spising på lørdager. Kan vi si restitusjon etter gårsdagens spillexpo? Men 13- åringene var ute også. Og har lekt “nødt eller sannhet” en evighet!
Siste måltid inntas i senga med en film. Tre 13- åringer i stua. En 15- åring på Jenterommet. Vi skal møtes i stua om litt. Vi skal visst se en skrekkfilm! Men først må vi re opp i stua. Oppblåsbar madrass for to og en på sofaen.

Det det er hjerterom er det husrom!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Spiselørdag og kids overalt? -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.