Sol og måne

Jeg har mange rundt meg som er som egne solsystemer som lyser opp min dag. Og så har jeg noen få som er som fullmåner som er der når jeg har mine mørkeste timer – lyser og viser meg vei. Jeg er er takknemlig for alle, men ekstra for mine måner.

I dag er det fredag og om noen timer er det helg og fri med jentene som står på planen. I følge menyen er det kyllinglår og pommes frites som kveldskos og kanskje jeg får til et lite bad også?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.