Smykkeli – en av årets julegaver?

//Annonse for Smykkeli//

Nå er det snart jul og jeg er godt i gang med gavene. Jeg har merket meg en trend blant mange av årets gaver som er innkjøpt. Jeg kjøper en til mottager og en til meg selv. I utgangspunktet er jo det ganske betryggende, man bør kanskje ikke gi noe man ikke ville blitt glad for selv?

Smykker er noe jeg ikke har handlet mye av til meg selv. Men hos Smykkeli fant jeg også mye jeg kunne båret selv, og gitt bort en, i enkle og klassiske former som denne.

Dette familietreet ligner ikke på mitt. Men så streber jeg ikke etter å være som alle andre. Mest opptatt av å være LYKKELIG. Men smykket er flott og jeg liker tanken på at jeg ser på dem jeg er glad i som trær. Jeg kan være en del av rotsystemet, jeg kan støtte en stamme og så kan de jeg er glad i vaie fritt i vinden og strekke seg mot sola. Vokse og oppleve årstider.

Det nærmer seg Black Friday, og om denne dagen har jeg en del meninger, men om du allerede nå vet hva du skal ha ser jeg ikke noe negativt ved å handle dette på denne dagen. Da kan du sette deg opp på listen så får du bare krysse fingrene for at akkurat din favoritt blir lansert denne dagen!

Smykkeli er en relativt ny nettbutikk. De startet i april 2019 og fokuserer på å forbedre prosesser som bærekraft, gode arbeidsforhold, lønnsbetingelser og likestilling. Smykkeli jobber etter retningslinjene fra FN’s bærekraftmål, les mer om dette her.

Alle smykkene er av Sterling Silver med rhodinering (bidrar til å redusere allergiske reaksjoner, gjør at smykket ser blankere ut over tid). 1% av omsetningen til Smykkeli går til et godt formål. Hvilken organisasjon som blir årets vinner kommer i desember!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Pingback: Smykkeli – en av årets julegaver? -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.