Smarte lyspærer

I samarbeid med Wiz har vi fått teste ut et nytt produkt. Og gjett om tenåringen hadde det gøy når hun satt i et rom og styrte lyset til mor i naborommet!

Vi har hatt det så gøy med å teste ut Philips sitt smarte Wi-Fi LED-lys. Det er enkelt å dempe, stille og endre fargen på lyset – fra kaldt til varmt lys, via en app på telefonen. Merk at her er det enklere med iPhone enn Huawei. Når pærene først er stilt inn er det ikke et problem.

Det er ingen ekstra utstyr eller brytere. Kun en app som lastes ned på telefonen. Så nå kan vi starte lyset fra jobb, vi kan stille det inn så det kan vekke oss på morgenen og legge inn preferanser på hvilket lys vi vil ha i ulike rom.

Denne lot jeg meg imponere av. Her kommer jeg faktisk til å ryke på et mersalg. For jeg må ha ikke mindre enn 5 slike pærer med liten sokkel i tillegg……. ønsker meg til jul!

#wizbuzz #wizconnected #buzzador @buzzador

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.