Slik lager du luen

Jeg fikk faktisk, hold deg fast, spørsmål om hvordan denne luen ble laget. Jeg lovet et innlegg, med fremgangsmåte, og her kommer oppskrift på hvordan jeg strikker denne enkle luen. Du kan selvsagt variere høyden på “kanten” og lengden på luen.

Jeg bruker pinne 8 i dette prosjektet. Legg opp 16 masker. Start med å strikke en vrangbord. En vridd rett og en vrang. Når du har fått en lang remse måler du rundt hodet til den som skal bruke den. Går ende mot ende sammen? Da er den lang nok. Fell av. Sy endene sammen.

Plukk opp masker. Er du i tvil på hvordan dette gjøres? Sjekk Youtube eller spør en venn. Dette får alle til. En heklenål funker finfint til jobben. Godt lys er en fordel.

Så er det bare å strikke til du har en så stor lue du ønsker. Tre tråden igjennom alle maskene, stram til (men ikke så hardt at garnet ryker), sy for å feste tråd og topp og du er ferdig. Easy peasy lemon squeezy!

anja holt

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Den er kjempefin! Og fargen kler deg veldig, Anja!

    Mon tro om jeg også hadde klart å strikke denne? Likte «eller spør en venn» ? Jeg vet hvem jeg ville spurt! Deg ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.