Se verden i nytt lys

//Annonse//

Godt lys er viktig. Det merker jeg mer og mer jo eldre jeg blir. I tillegg til at jeg faktisk nå må bruke briller til enkelte aktiviteter. Det er nytt. Vi har fått smarte lyspærer i de fleste lampene i Kosekroken. Jeg kjøpte riktignok feil type til vinduet, banner fortsatt, men de kan fortsatt styres med app.

I tillegg ønsker jeg meg noen nye lyskilder i leiligheten. Et arbeidslys siden jeg snart nå må erklære meg en strikker. Jeg fikk riktignok strikkelys av Vilde til jul, men jeg drømmer litt om denne gulvleselampen.

GULVLAMPE HVIT METALL 140CM

Det jeg liker med denne er at den er enkel og stilren. Ikke typisk noe år, jeg liker tidløse ting, som kan passe like godt ved senga som ved sofaen. Jeg skal også se om jeg finner noe mer passende lys inne hos jentene. Nå som jula ryddes vekk så er det plutselig mørkt i vinduet deres igjen. Merker det aller mest på mandager når de reiser.

Jeg lurer litt på om jeg skal kjøpe vinduspendel til dem, for å frigjøre vinduskarmen som brukes til oppbevaring av Ida sine malesaker, bøker, hårstrikker og jeg vet ikke hva. Og selvsagt må jeg passe på at den passer til en slik smart pære som vi har.

Lampen under her tror jeg kan passe fint inn. Men disse jentene er særdeles bestemte hva gjelder stil og hva som passer inn eller ikke. Mine forslag blir nettopp kun sett på som forslag til tider. Men det er bra, jeg liker at de har egne meninger og det er deres rom.

Jeg liker at det er en tanke bak valgene av ting i leiligheten. Det er litt samme gjennomgående stil, nettopp fordi den er liten. Da er det liksom ikke rom for mange farger som lett kan føles kaotisk. Kanskje det er derfor disse lampene appelerte veldig til meg. De gjør ikke så mye ut av seg. De er ikke store og prangende. Men enkle i både form og utførelse, like lite dramatiske som oss som bor her.

SPARTAN RINGO MESSING VINDUSLAMPE

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.