Så kom snøen!

lappeteppet-snø
Dette var det som møtte meg i dag!

I natt kom snøen, og jeg ga faen i alt som het bakke. Det var passe deilig. For det var ingen som hadde måket den, Helvetesbakken, da jeg dro på jobb. Etter full dag på konferanse, og alle bakkene opp, tenkte jeg at jeg skulle en kjapp tur i butikken. Det ble med den tanken for å si det sånn.

Ingen hadde fortsatt måket. men jeg tok sjansen. Ingen skal si jeg ikke er optimist. Det jeg ikke hadde sett var gradestokken. For nå er det mildere. Hva skjer med snø da? Jo, det blir såpe. Og siden jeg manglet en meter på å nå toppen, og en Jeep, så ble det full fart bakover.

Ja, jeg forsøkte pumpebremse, håndbrekk, revers men uansett hva jeg gjorde var det bare å folde hendene (samt lukke øynene) og håpe på det beste. Jeg var bare glad da jeg hadde passert strømboksen der jeg seilet ned bakken “i blinde” for alt annet er gress og grøft. Vesentlig billigere skader.

En nabo forbarmet seg over meg etter at han hadde sett meg gå opp og ned bakken åtte ganger for å strø. Han hadde ikke turt kjøre i dag, og anbefalte meg om å la bilen stå om vi fikk den på plass. No shit, Sherlock? Men han var fenomenal, han skal få julekaker og brød. Han bare vet det ikke enda.

Så da pakket jeg ut av jobbesekken det jeg ikke måtte ha med. Altså, svært lite. Og gikk. Og jeg gikk og jeg gikk og jeg har helt klart nådd målet om 10.000 skritt på en dag. Dessuten har jeg gått opp bakkene to ganger, det er bra for rumpa.

Men kjøleskapet inneholder nå mer enn to egg, pesto og ketchup. Det må jo være en god ting? Så da erklærer jeg helgen for åpnet. Måtte resten inneholde “brune pinner” og et par hjemmebakte brød før neste arbeidsuke starter. Takk til #ruter og #livetmedmånedskort, i dag er første gang jeg har tatt buss fra senteret og hjem. Valuta for månedskortet der, altså!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Så kom snøen! -

  2. Snø blir såpe av og til, skummelt såpe! Godt det ble billig, og altså: over 10000 skritt! Applaus ig heder og ære. God helg, fine deg!

  3. Hurra for snø!
    Her var det lykke på jord da vi så snøen! Men den kan fint holde seg unna bakken hos deg!

    God helg Anja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.